Mari Carmen Mas i Julian Camarena portaran la torxa olímpica

IMG_0049En l’edició d’aquest any de l’Esport en 3D té una sèrie de novetats respecte a l’any anterior. Per exemple hi haurà una aplicació per a mòbil que es presentarà dimecres en que es pot saber horaris i lloc de joc de cadascuna de les activitats dels tres dies. Modalitats com el golf s’estrenen aquest any i altres com el tennis taula o l’orientació tornen després de l’ausència a l’edició passada. Així estem parlant de més de 30 disciplines i més de 4.000 esportistes. També dir que està tancant-se la possibilitat d’aumentar l’horari de la línia 5 d’autobusos per al divendres de 19 a 23 hores i dissabte de 14’30 a 23 hores a més dels horaris habituals del cap de setmana. També es repetirà la fireta de productes relacionats amb l’esport, així com hi haurà mes llocs per a refrescar-se i des del Centre d’Esports seguirà pagant l’arbitratge.
Per que fa als horaris de les principals activitats destacar per exemple el recorregut de la torxa olímpica del divendres que sortirà a les 9 hores de Cotes Baixes i recorrerà tots els centres escolars de la localitat –esmorçar al Romeral- per acabar al hall de l’Ajuntament a les 13 hores. Allí estarà fins les 19’30 hores quan torne a partir camí del poliesportiu Francisco Laporta sempre amb joves atletes dels centres educatius i del Club Atletisme Alcoi. L’últim relleu el faran Mari Carmen Mas Alós, exjugadora de bàsquet, i Julián Camarena Valls, exatleta, que van ser els primers guanyadors dels premis als millors esportistes, que es van concedir en 1978 amb el naixement del Centre d’Esports.
Dir que durant aquestos tres dies, divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9, hi haurà 60 hores de futbol federat, 40 d’esport escolar o 27 de futbet, entre altres modalitats destacades. Els partits començaran a les 16’30 hores del divendres amb modalitats com el futbol i esport escolar, mentre que el futbet començarà a les 20 hores. Durant dissabte de matí destacar events com les finals provincials de Jocs de bàsquet aleví masculí i femení i Supercopes i Recopes a nivell local, entre campions de grups i campions de lliga i copa. Quan acaben al voltant de les 13’30 hores es realitzarà l’entrega de trofeus dels Jocs-Eroski. També pel matí hi haurà partits d’hoquei amb equips de base del UE Horta català com a convidats, juntament amb el Raspeig i la Selecció Valenciana i la tradicional pujada a Sant Antoni de la Unión Ciclista Alcoy. Per la vesprada será el torn de les exhibicions, patinatge, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, gent gran, balls de saló i arts marcials, així com Roller Derby a les 19 hores en la pista exterior, rugby des de les 21 hores al camp Francisco Laporta o les competicions de bàsquet, petanca, atletismo, tennis taula, tenis, pàdel, squash, bmx, escacs, billar, tir amb arc, tir de precisió, etc, incluida una proba d’orientació per la vesprada des de les 18 hores que pertany al calendari federat. La principal novetat serà el golf que estarà al llarg de tot el dissabte al camp de futbet de gespa amb demostracions del Club de Golf Alcoy, mentre també es podrà practicar l’esquí gràcies al Alcoy Esquí Club.
Per últim, diumenge serà el torn del 10K on es torna a esperar una gran participació des de les 10 hores, un torneig del Esides Caramanchel femení que l’any passat va protestar per no poder participar, futbol regional i les finals. La novetat principal és la disputa de les semifinals de futbet un poc més tard a les 10’15 hores esperant hi haja més públic, totes dues de forma simultània a cada pavelló i la final a les 11’45, tancant amb una altra final la de bàsquet local a les 13 hores. Després hi haurà la tradicional clausura-entrega de trofeus al pavelló Mutualidad de Levante.

Deja una respuesta