Juan Serrano: “Hi ha que mirar al futur i impulsar la marca ‘Alcoyano’, coneguda a tota Espanya”

IMG_00031Quatre anys més, eixe serà com a mínim la quantitat de temps que permaneixerà Juan Serrano com a president de l’Alcoyano, després d’altres quatre exitosos anys previs. La reelecció li ha donat de nou forces i per a la pròxima temporada ja hi ha un parell de fitxatges fets i varies renovacions importants. Però, sobretot, destaca en aquest inici de segon mandat la seua intenció de transformar el Alcoyano en una SAD, Societat Anònima Esportiva, i a més principalment per la novedosa campanya de socis que han presentat. Un soci de l’any passat pot tindre un carnet per la mitat de preu. Es a dir, amb el seu carnet portaria altre soci nou que li pagaria la mitat, baix el lema: ¿Doble o nada? ¿te la juegas?

Juan Serrano Morillas serà per altres quatre anys el president del CD Alcoyano. Així es confirmava uns pocs dies abans a l’acabar el període electoral amb la seua com a única candidatura. Serrano s’ha posat immediatament mans a l’obra i ho ha fet amb moltes forces. Per una part, anunciava als primers dies les primeres renovacions confirmades de jugadors importants com són els centrals Javi Selvas i Óscar López i una aposta personal del tècnic com Dani Fernández. També presentava els dos primers fitxatges, el jove centrecampista Carles Salvador, procedent de l’Olímpic i el veterà porter David Rangel de l’Ontinyent però principalment dos son les màximes que vol portar endavant en aquesta nova etapa que espera siga igual d’exitosa, o més encara, que la primera: socis i SAD.
– La nova campanya de socis, que està tenint gran èxit amb més de 1.200 socis, és una de les més innovadores i agressives potser de tota la història de l’entitat…
-“Diria que sí. Hem fet una aposta molt forta per veure el Collao ple. El soci de l’any passat de Gol B inferior, per exemple, pot costar-li el carnet 75 euros. En realitat li costarà 150, però podrà portar a un nou soci i aquest li podria pagar la mitat o els diners que ell considere. És, per això, que hem elegit com a lema la frase: ¿Doble o nada? ¿te la juegas?. Volem que aquesta temporada es doble la presència de públic al Collao. Per suposat, no anem a obligar a que cada soci busque un de nou, però sí és cert que li donem aquesta opció de poder tindre dos carnets, el seu i el d’un soci nou”.

– I a més hi ha una segona aposta forta que és per la gent jove.
-“Cert. Tots els xavals de 0 a 14 anys, siga en la zona que siga de tot el camp, tota la temporada, es costarà 20 euros. També hi haurà una Grada Jove en Gol A, com l’any passat i aquest any també en Gol B, per a joves de 14 a 21 anys, per un  preu tota la temporada de 60 euros És cert que l’entitat deixarà d’ingressar uns diners perque els preus han baixat prop d’un 15%, per això instaurarem dos jornades de les que hem denominat ‘d’ajuda al club’ amb entrades simbòliques de 5 euros per als socis de 0 a 25 anys i de 10 per als majors de 25”.

– Per tant, el que heu fet és unificar les tarifes? no hi ha carnet de jubilat, senyora, etc…
-“No, tots tindran un mateix preu depenent de la zona del camp. Així la Tribuna coberta costarà 240 euros -120- la Tribuna descoberta 190 -95- el Lateral també 190 -95- el Gol B superior 160 -80- el Gol B inferior 150 -75- i el Gol A 140 -70, el segon preu si porten un soci nou- el que pensem són preus molt assequibles per als temps de forta crisi que estem patint. També els primers socis tindran un vale amb que podran obtindre un ‘albornoz’ de l’Alcoyano. No hi ha que oblidar que els preus dels palcos seran de 370 el individual en Tribuna i de  270 en Lateral mentre que els complets de sis seients seran de 1.800 en Tribuna i en Lateral per 1.320 euros més complement VIP 200 euros. La campanya de socis començarà el pròxim dilluns 1 de juliol”.

– L’altre punt d’atenció és la decisió clara de transformar el club en Societat Anònima Esportiva.
-“És un pas necessari per qualsevol club del segle XXI, que en un futur vullga estar a la LFP Lliga de Futbol Professional, com ens passa a nosaltres. El pròxim diumenge 30 de juny acaba la temporada. Farem una auditoria que ens dirà com estan els comptes del club, que podem avançar ja que no tindran cap deute de ninguna classe. Eixa auditoria la presentarem al CSD, Consell Superior d’Esports, qui dirà el capital social que es necessitarà per a transformar-se en SAD i ja a partir d’eixe instant començarà el procés d’eixida a la venta de les accions en tres fases i que esperem completar a finals d’any. L’entitat estarà en mans d’una junta d’accionistes davant la que hi haurà que passar comptes. Qui vullga presentar-se a president en un futur deurà aportar un aval amb els seus diners i si la cosa no funciona ho cubrirà amb aquestos diners i no com fins ara que si ho feia mal se n’anava a casa de ‘rositas’. Jo crec que és un element de defensa bàsic de cara a que en un futur apareguen possibles especuladors que vullguen carregar-se tot el que s’ha obtés fins ara. Quan vam arribar, el club no el volia ningú, hi havia una gestora i estava en unes condicions pèssimes. Afortunadament l’hem sabut reflotar i ara podem dir que som un dels deu millors clubs de Segona B i un dels pocs completament sanejats. En setembre o octubre ja farem una assamblea on presentarem als socis totes aquestes dates per a que les coneguen al detall”.

– Explica’ns quin és l’equip que a nivell esportiu veurem l’any que ve.
-“Nosaltres està clar que no podem ser un equip a colp de talonari sino que presentem altres valors com la serietat, el pagar puntualment i la marca ‘Alcoyano’, coneguda en tota Espanya. Als nous jugadors els diem que el Deportivo no és un equip qualsevol sino que té un gran nivell d’exigència i que el Collao no és gens fàcil i els murmuris en dos errors seguits no es fan esperar. Molts jugadors de qualitat no han pogut passar la proba del Collao i s’han enfonsat. Exfutbolistes em diuen que si passes la proba del Collao en nota ja pots ser un bon futbolista. Mira mateixa Javi Lara. Havia fet una bona temporada al Lucena que havia passat quasi desapercebuda, ara se’l rifen”.

– Quin és el missatge que hi ha que transmetre a l’afició del seu president per a la temporada 2013-14?
-“Que hi ha que mirar cap endavant, aprendre dels errors però no rebuscar ni fer sang d’ells. La marca ‘Alcoyano’ és molt potent i hem de saber traure-li tot el suc. Hi ha que continuar en la llavor que portem els últims anys de cantera, amb juvenil, cadet i filial, tan per a jugadors per al primer equip com a jugadors que siguen font d’ingressos al fitxar per equips grans, com ens va passar en Lucas Torró. Estic segur que d’haver eliminat al Eibar, per la bona dinàmica que portàvem haguerem pujat, però anem a tornar-ho a intentar”.

 

 

Deja una respuesta