El play-off està a tocar i les temporades arriben un any més al seu final

En el mes de maig al que acaben d’aterrar, les temporades en les diferents competicions arriben al seu final. Així, el primer equip de la nostra ciutat, el CD Alcoyano, està vivint un moment clau. I es que resten tres jornades per disputar de lliga, de les que l’equip de David Porras sols en disputa dos, als camps de l’Espanyol B i Nàstic, ja que a la penúltima descansa. Amb sis punts en joc, es troba tercer amb Olímpic i Llevant B molt prop per darrere, el Nàstic ja no arriba, i per davant Huracán i L’Hospitalet, un poc distanciats. De sumar els sis punts, els blanquiblaus tornarien a estar al play-off d’ascens a la Segona Divisió A. Venen de guanyar tres partits seguits, Villarreal B, València B i Oriola, amb 8 gols a favor i sols un en contra. Per tant, les sensacions no poden ser més possitives.
Per la seua part, l’Enrile, tot i que ho té molt difícil per salvar-se, no tira la tovallola, i la setmana passada guanyava per 7-3 al Calafell. La salvació matemàticament és encara possible. El Unió Alcoyana té quasi assegurada, com a mínim, la quinta plaça final i lluitarà per la quarta, mentre que el Santa Rosa encara no ha pogut rubricar la permanència, però està molt a prop. Deu obtindre un dels 6 punts que queden en joc. El CTM Alcoi sí aconseguia la permanència matemàtica després de guanyar, contra tot pronòstic, al segon classificat i donar-se un segon resultat favorable.
Per altra part, pel que respecta a les lligues locals, pràcticament estàn ja quasi tots els campions de les màximes categòries com son el Serpis Alcoi al futbet, el Inter Alcoià al futbol, el K-2 a la petanca i el Filà Cids al bàsquet. Sols quedarà per decidir el campió al futbol 7 veterans, tenint el Full Equip totes les paperetes de tornar a guanyar la lliga una volta més.
Per últim, en quant al futbol comarcal, el Muro CF torna a estar a un gran nivell i podria fins i tot acabar la lliga quint, molt prop de la quarta posició que el classifica per a la fase d’ascens a Segona B que ja va disputar l’any passat, mentre que el Contestano, després d’un xicotet baixonet, torna a estar a un molt bon nivell, amb dos victòries consecutives que l’han portat a ser sèptim, molt prop del quart, el mateix que el filial del Alcoyano. El juvenil alcoianista va poder salvar la màxima categoria del futbol juvenil nacional en el seu primer any a la mateixa.

Deja una respuesta