David Porras podria introduir canvis a l’onze inicial davant l’At. Baleares

IMG_0038El camp del Collao albergarà a les 20’30 hores un partit a priori molt igualat amb la visita de l’At. Baleares, equip que com els blanquiblaus també ha guanyat els seus dos partits amb solvència. El tècnic David Porras a la seua compareixença davant els mitjans de comunicació donava a entrendre la possibilitat d’incluir algun canvi segur a la convocatòria i fins i tot a l’onze inicial. Prácticament els mateixos jugadors, Bouba, Abenza, Óscar López, Mario, Navarro, Devesa, César Remón, Bello -Calderón- Rayco i Gallardo han jugat els dos partits de lliga i l’eliminatòria davant el Nàstic, prórroga y penaltis inclosos. El bon estat de forma dels veterans Javi Rubio y Javi Selvas superades les molesties de pretemporada podria donar-los un lloc a l’ onze sustituint a Carles Salvador i Mario respectivament. Mentre Pedro Conde estaria a la banqueta junt a l’argentí Kevin Gissi que va donar una bona imatge al seu debut a Tarragona. Sí que seran baixa segura Rangel, Mikel Uriarte, Calderón i Rubén Martíinez, aquest últim encara per baixa forma.

Precisament aquest cansament i baixa forma puntual al llarg de l’encontre després de tan esforç en els últims partits apegats en poc de temps fan que David Porras tinga preocupació perquè puga passar al Collao i per això demana més que mai l’ajuda de l’afició. Dels més de 2.500 socis que ja té l’entitat. Pel que fa a noms propis Bouba el veu cada vegada més asentat i tranquil tot i la seua edat i a Javi Rubio, autor del gol davant el Nàstic, li sembla que ja està al cent per cent.

Al caure eliminats en primera ronda de la Copa del Rei, el Alcoyano disputarà el Trofeu Federación davant altres 31 equips en un quadre final a l’estil tennis. Els 90.000 euros per al guanyador i 30.000 per al finalistes son els principals atractius. A priori el Alcoyano començarà a jugar a partir de finals de novembre i la final també a doble partit com la resta enfrontaments fins la final el 3 d»abril.IMG_0038

Deja una respuesta