El monòleg d’alcoiania amb més moral

IMG_0051Monòleg d’Alcoiania esportiu interpretat per Carles Esteve, amb l’ajuda del seu fill Guillem, posant en escena el guió escrit per Dany Vilaplana i Paco Agulló. Va tindre lloc al Teatre Principal el dijous 6 de juny en la tercera edició d’aquest event teatral. Sense dubte el monòleg amb més moral de tots els escrits fins ara.

APAREIX EN ESCENA JORDI (CARLES ESTEVE) FINS ALS ULLS D’ELEMENTS DEL ALCOYANO: LA CAMISETA, LA BUFANDA, LA GORRA, UNA BANDERETA, EL LLANÇOL-BANDERA, LA CARA PINTADA… JORDI SALUDA AL PÚBLIC AMB NATURALITAT, COM SI RES. HOLA!!, JO, JORDI, UN PLAER!!… QUÉ VOS PASSA? ÉS QUE EM VEIEU ALGUNA COSA ESTRANYA?

 

QUE VOS ESTÀ PASSANT PEL CAP?, ÉS PER LA MEUA CARA PINTADA DE BLANC I BLAU I PER LA BANDERA DEL ALCOYANO COM UNA FALDA? HO SÉ, TOTS ESTEU PENSANT EL MATEIX QUE JO… A QUÉ PAREIXC EL BRAVEHEART EIXE??. NO MÉS EM FA FALTA EL CAVALL. IMAGINE A TOTA L’AFICIÓ DEL DEPORTIVO DARRERE I JO AMUNT I AVALL EN EL CAVALL DIENT-LOS: ESTAMOS AQUÍ, AL COLLAO, PREPARADOS PARA LUCHAR, PODRÁN PITARNOS UN PENALTI INJUSTO, PODRÁN BAJARNOS A TERCERA, DEU NO VULLGA TORNAR MAI A TERCERA, PODRÁN QUITARNOS LA VIDA, PERO NUNCA EL DEPORTIVO. I DESPRÉS EL XELLIT AQUELL FAMÓS PREVI A ENTRAR EN BATALLA: AAAHH!! POR ELLOS, OE!!, A POR ELLOS, OE!!, O EL FAMÓS, SÍ SE PUEDE!!, SÍ SE PUEDE!!. AI QUE M’EMOCIONE NOMÉS DE PENSAR-HO.  M’EN VINC AMUNT I JA EM VEIG TRAENT L’ESPASA I POSARME A PEGAR GANYIVETADES, MANDOBLES… NO, NO, PERÒ QUE ESTIC DIENT?? SI EL FUTBOL ÉS EL MÉS ALLUNYAT DE LA VIOLÈNCIA, VERITAT?

 

DE REPENT CRIDA AL SEU FILL: JORDIET!! IX EL SEU FILL, JORDIET, IGUAL, AMB CAMISETA, BUFANDA, GORRA, BANDERETA, LA CARA PINTADA… I L’AGAFA DE LA MA. ESTÁN UNS SEGONS PARATS, CALLATS ELS DOS. JORDI MIRA ALS COSTATS, SALUDA DE NOU AL PÚBLIC AMB NATURALITAT I LI DIU A JORDIET QUE SALUDE: JORDIET, SIGUES EDUCAT, DIGUES HOLA. TOT COM SI RES.

 

JORDI LI DIU AL SEU FILL: ‘HO TENS TOT? SAMARRETA?, I EL XIQUET: SÍ, GORRA?, SÍ, BUFANDA?, SÍ, CARAGOL DEL ALCOYANO? SÍ I L’ENSENYA TRAENT-LO DE LA BUTXACA. DE MOMENT, SONA EL MÒBIL AMB L’HIMNE, CÓM NO, DEL ALCOYANO. JORDI AMB CARA D’ALEGRIA: EL DEIXE SONAR UN BON RATET PER SENTIR L’HIMNE, ALGUNS AMICS EM PENJEN I TOT ABANS DE CONTESTAR CREENT-SE QUE NO ESTIC. VAJA ES LA MEUA DONA!! LI CANVIA LA CARA PER COMPLET.

 

MARIUA!! QUÉ PASSA? QUÉ VOLS? QUÉ ON PARA JORDIET? ACÍ, AL MEU COSTAT, AGARRAET DE LA MEUA MÀ! QUÉ VOLS? QUÉ PUJE A CASA? PERÒ SI ENCARA ES PROMPTE! VOLIA QUE PEGAREM UNA VOLTETA PELS VOLTANTS DEL COLLAO! SÍ, JA HO SÉ, A LES DEU DE LA NIT I AMB EL COLLAO TANCAT, PERÒ ERA PER A QUE EL XAVAL VAJA IMBUINT-SE DE L’ESPERIT BLANQUIBLAU! VAL!! VAL!! ESTÀ BÉ, NO FA FALTA QUE EM XILLES!! JA LI DIC QUE PUJE A CASA! AHÍ TE L’ENVIE!! HALA, JORDIET DIS-LI ADÉU A AQUESTOS SENYORS TAN SIMPÀTICS!!

 

JORDIET DIU ADÉU AMB LA MÀ I ARRANCA A CORRER!!

 

JORDI: QUÉ ORGULLÓS ESTIC D’EIXE XIQUET!!. ÉS MÉS DEL DEPORTIVO QUE JO, QUE SON PARE!!. SÍ QUE ES CERT QUE A INICIS DE TEMPORADA VAIG HAVER DE BATALLAR UN POC AMB ELL. ELS PRIMERS DIUMENGES EL TIO VA I S’AMAGAVA BAIX DEL LLIT. JORDIET ESTAS JA PREPARAT?? LI DEIA, ANEM AL COLLAO!!. EM COSTAVA UN POC TROBAR-LO, PERÒ MIRANT BAIX DEL SEU LLIT, ALLÍ ESTAVA. CERT QUE ES VA ATREVIR A DIR-ME: PAPÀ, NO VULLC ANAR, ALLÍ FA FRED, M’ABORRISC I NOMÉS ET SENT DIR PARAULOTES!!. QUÉ VAN A SABER ELS XAVALS JOVES ESTOS!! EL MALVAT S’AGARRAVA DE LA PATA DEL LLIT I AL PRINCIPI HAVIA D’ESTIRAR-LO PROU DELS PEUS. FINS QUE VA HAVER UN MOMENT QUE LI VAIG SENTIR: PAPA, ÉS QUE EL QUE A MI M’AGRADA ÉS EL ‘BALONSESTO’!!

 

EM VAIG QUEDAR MIRANT-LO I LI VAIG CONTESTAR: A UN FILL MEU NO POT AGRADAR-LI EL ‘BALONSESTO’ EIXE, MAI, AIXÒ ES UN JOC DE MARIQUITES!! VAL, CERT QUE ELS NEGROTS AQUELLS DE LA NBA, NO PAREIXEN MASSA MARIQUITES!! PERÒ SEMPRE ESTÁN PERSONAL, PERSONAL, PERSONAL!! DEU SER L’UNIC LLOC ON FALTE PERSONAL. SI FINS I TOT HAN TANCAT CIUDAD!!

 

QUÉ SERÀ EL SEGÜENT? QUÉ EM DIGA QUE ÉS DEL MADRID!! O PITJOR ENCARA, DE L’ONTINYENT!! SERÀ POSSIBLE!! LI HO VAIG DEIXAR CLAR: JORDIET, ABANS, MON PARE EM VA PUJAR AL COLLAO, I AL TEU IAIO EL VA PUJAR SON PARE I AL TEU BESAVI EL SEU PARE I AL TEU REBESAVI… ÉS CERT QUE AIXÍ ESTAVA JA REMONTANT-ME AL 1870, MÉS O MENYS, PERÒ, PER SORT, EL XAVAL AIXÒ NO HO SABIA. LI VAN ENTRAR ELS DUBTES, ENCARA QUE SEGUIA AGARRAT A LA PATA DEL LLIT… RES QUE UNA BONA BASCOLLÀ A TEMPS, BEN PEGADA, NO HO SOLUCIONARA, AIXÒ SÍ EN ESTIMA, QUE JO TAMBÉ VEIG SUPERNANNY, I EL XIQUET I JO CAP AMUNT, CAP EL COLLAO.

 

UNS TENEN PASIÓ PEL COTXES, PER LES MOTOS, ALTRES PEL MESSI -AMB CARA D’ALEGRIA- O PEL CRISTIANO -AMB CARA D’ASQUET- ALTRES PER COLECCIONAR SEGELLS O POTS DE CERVESA, JO, PEL CLUB DEPORTIVO ALCOYANO!!

DEPORTIVO!! DEPORTIVO!!

 

EN LA ‘MESITA DE NOCHE’ TINC ELS CINC ‘TOMOS’ QUE VA ESCRIURE FLOREAL MOLTÓ DE LA HISTÒRIA DE L’ALCOYANO. I ABANS DE GITAR-ME EM RELLIG UNA DÈCADA. LI DIC A LA MEUA DONA SI VOL QUE HO LLIGA EN VEU ALTA PERÒ SEMPRE EM DIU QUE NO. DAMUNT DEL CAPSAL DEL LLIT TENIM EMMARCADES LES SIS ENTRADES DEL PLAY-OFF DE ASCENS A SEGONA A, LA DEL BERNABÉU, IPURÚA I ANXO CARRO, MÉS LES TRES DEL COLLAO. ESPERE AQUEST ANY EMMARCAR-ME ALTRES SIS. I SOBRE LA MESITA TINC LA FOTOGRAFIA QUE ENS VA FER SOLROCA, QUI SI NO ELL, AMB ‘LAS HUESTES BLANQUIAZULES’ EN MAR MENOR, SÍ, QUAN VA NÀIXER ‘LA MAREA BLANQUIAZUL’, MAR MENOR, MAR MENOR, HIJOS DE… MAR MENOR!! AY!! QUINS RECORDS!!.  PER CERT QUE SOLROCA VA ESTAR CINC MESOS DARRERE DE MI FINS QUE LI LA VAIG COMPRAR. O AIXÒ O EM CANVIAVA DE CASA. O MILLOR DE POBLE. BONICO ES SOLROCA.

 

PREGUNTEM, PREGUNTEM, L’ALINEACIÓ DE LA TEMPORADA 1945-46?

SERER, CANO, BOLINCHES, BOTANA, GIL, PITARCH, COSTA, MENDI, PÉREZ, VIDAL I QUISCO

 

EL PRIMER PRESIDENT?

FÀCIL, CAIN PÉREZ PEROTÍN

 

L’ENTRENADOR QUE MÉS ANYS HA ESTAT A LA BANQUETA DEL COLLAO?

RAMÓN BALAGUER, DEL 1940 AL 48 I DEL 51 AL 54

 

L’ULTIM PLAY-OFF D’ASCENS?

ESPEREM QUE SIGA ESTE

 

RECORDEU AQUELL PROGRAMA DE LA TELE, DE LA TELE D’ABANS DE TINDRE 2.000 CANALS COM ARA, SÍ, AQUELL QUE ES DEIA ‘EL TIEMPO ES ORO’ AMB EL CONSTANTINO ROMERO, QUE FEIA AMB VEU PROFUNDA: ‘SU TEMA’, I JO: ‘EL ALCOYANO’, I M’HAGUERA POSAT LES BOTES I NO LES DE FUTBOL, PRECISAMENT.

 

EL JUGADOR HONDURENY QUE ENS VA CEDIR EL VALÈNCIA?…

D’EIXE NO M’EN RECORDE, O MILLOR NO VULL NI RECORDAR-ME. I ÉS QUE ALLÒ DE L’ANY PASSAT VA SER MOLT DUR, VAM POSAR A PROBA LA MÍTICA FRASE DE LA MORAL CADA CAP DE SETMANA. AMB EL 0-5 DAVANT L’HERCULES, VAIG ESTAR A PUNT D’ENVIAR LA MORAL A CAGAR, NO VAIG SABER SI TALLAR-ME LES VENES… O DEIXAR-ME-LES LLARGUES!! AQUEST ANY LA COSA HA ANAT MILLOR I ARA ESPEREM QUE EL PLAY-OFF DE NOU ENS TORNE DE REGRES A SEGONA A UN ANY DESPRÉS I NO S’ESPEREM 42 COM EN L’ANTERIOR OCASIÓ.

 

AY EL COLLAO!! LES CINC DE LA VESPRA!! EL PARTIT APUNT DE COMENÇAR, ENCARA QUE CADA VOLTA COMENCEN MENYS ELS PARTITS A LES CINC. A UN COSTAT, COM SEMPRE, EL IAIO AMB EL PURO. AL MINUT DOS JA ESTÀ XIULANT. AL MINUT TRES JA ESTÀ QUEIXANT-SE “JA ESTEM COM SEMPRE TIRANT EL BALÓ ARRERE, SERÀ POSIBLE!!” AL MINUT QUATRE JA TINC GANES DE ESTRANGULAR-LO. A L’ALTRE COSTAT, LA NOVIETA D’UN FUTBOLISTA, QUE MIRA QUE ESTÀ BONA LA TIA, NO EM DEIXA VEURE EL PARTIT, I MÉS ARA QUE VENEN LES BONES TEMPERATURES. DARRERE TINC SENTAT A SOLROCA QUE VOL VENDREM UNA FOTO, “QUE NO SOLROCA, QUE NO, NO SIGUES PESAT”. I DAVANT UNA FAMÍLIA SENCERA, L’HOME, LA DONA I ELS DOS XIQUETS, EL XICOTET AGUANTA QUET DOS MINUTS AL TERCER JA ESTÀ EMPRENYANT ALÇANT-SE I NO EM DEIXA TAMPOC CONCENTRAR-ME EN DIR-LI DE TOT AL LINIER DE TRIBUNA. ELS MILLORS DE TOTS SON ELS DEL PALQUET DE DALT, QUE QUAN JUGA EL ALCOYANO DE NIT, AHÍ QUE TRAUEN EL AIGUA SAL, EL BOCATA DE BLANC I NEGRE, DE VEGADES FAVES TENDRES, TONYINETA, PLATANS DE POSTRE, EN INVERN EL TERMO, VAMOS QUE ES MONTEN UNA COMILONA QUE TE CAGAS. AIXÍ COM ES POT UNO CONCENTRAR??

 

HE DE CONFESSAR-VOS QUE HI HA COSES QUE NO M’AGRADEN MASSA DEL ALCOYANO. PERÒ AIXÒ QUE NO IXCA D’ACÍ, EH!!. PER EXEMPLE, EL COTXET AQUELL QUE RECORRE ELS CARRERS D’ALCOI AMB ALLÒ DEL ‘AFICIONADO, NO FALTES, TU ERES LA MORAL DEL ALCOYANO!!’ LA PRIMERA VOLTA, EM DONA UN ORGULL QUE NO VEGES, LA SEGONA MENYS, LA TERCERA MENYS ENCARA, A LA 16º VOLTA QUE PASSA, DESITGE QUE ES QUEDE SENSE GASOLINA O ESTIC APUNT DE BAIXAR A PUNXAR-LI UN PARELL DE RODES. JA ESTÀ BE!!, ‘AFICIONADO NO FALTES’, ACABA VOLENT DIR QUE ‘AFICIONADO NO LA PALMES’ DE SENTIR TANTES VOLTES LA MATEIXA TONAETA!!.

 

ALTRA COSA QUE TAMPOC M’AGRADA MASSA ÉS EL NOSTRE CRIT ANCESTRAL DE GUERRA CAP ALS ÁRBRITS: JO QUE VOLDRIA DIR-LI ‘CABRONASO’, FILL DE SA MARE, MURCIANO, CAP DE FIGA, BORINOT, I SOLS PODER DIR-LI “ESCARTÍN, ESCARTÍN, ESCARTÍN!!” DONCS NO MOLA, L’ÀRBRIT SE’N VA DE ROSITAS, COM SI RES. TAMBÉ EN EL TEMA DELS CRITS. ELS DE LA CORUÑA, ELS DEL LENDOIRO AQUELL, ES VAN SENTIR COM A CASA, QUAN TOTS CRIDÀVEM: DEPORTVO!!, DEPORTIVO!! TOT I AIXÒ ELS VAM GUANYAR 2-0 AL COLLAO. VAN PUJAR A PRIMERA, SÍ –IGUAL QUE HAN PUJAT UN ANY DESPRÉS BAIXEN- PERÒ NO VA PODER TRAURE NI UN PUNT AL COLLAO!!.

I EL QUE NO VEIG MASSA CLAR ÉS AQUELLA FRASE DE L’HIMNE, QUE TOTS EL CONEXEU, VERITAT? VAL, NO VOS EL FARÉ CANTAR, QUAN DIU ALLÒ DE: “ASÍ SE GANAN PARTIDOS, JUGANDO AL FÚTBOL TOTAL”, HOME, TOTAL, TOTAL? JAVI LARA HO HA INTENTAT UN POC DURANT ALGUNS PARTITS PERÒ HA FALTAT DEU POBLES PER AL ‘TIKI-TAKA’. O ENCARA PITJOR AQUELLA DE “POR EXPERTO Y VETERANO, SIEMPRE HARÁ BUENA CAMPAÑA”… EL BEN CERT ES QUE L’ANY PASSAT ENS VAM PEGAR UN CAGAO DE CAMPANYA!!

 

TAMPOC ENTENC QUE LA FAMOSA MENTA DEL COLLAO JA NO PORTE ALCOHOL. ENCARA QUE A MI NO SÉ QUE EM PASSAVA A PRINCIPI DE AQUESTA TEMPORADA, PERÒ DESPRÉS DE FER-ME DOS TRAGUETS DE MENTA, EM GIRAVA A MIRAR EL ‘PALCO’ I EN LLOC D’UN ALCALDE EM VEIA DOS!! UN D’ELLS, AMB MOLTES CELLES, BADALLANT. MIRA QUE ES SOSO EL TIO. VEIA DOBLE. NO HO ENTENIA!!. PERÒ ARA SI HI HA ALGO DOBLE SON ELS DOS NO ADSCRITS O ELS DOS PACOS AGULLÓ.

 

UN CONSELL QUE SI VAIG A DONAR-VOS ABANS DE PUJAR AL COLLAO  PUJA JA PIXAET I NO ET DIC JA CAGAET. ARA, AFORTUNADAMENT, ELS PIXADORS HAN MILLORAT MOLT, JA NO SON EL FORAT AQUELL QUE HI HAVIA A TERRA, UN FORAT QUE PAREIXIA QUE ANAVA A SUCCIONAR-TE I APARÈIXER AL COL·LEGI SANTA ANA. PERÒ AIXÍ I TOT ÉS MOLT PERILLÓS. UNA VOLTA EM VA PASSAR QUE ALLÍ ESTAVA JO DESPRÉS D’ESPERAR UNA COLA MES LLARGA QUE LA DEL NATXO VIDAL, ENCARAT AL PIXADOR, FENT LES MEUES NECESSITATS, UNA PIXERA QUE PORTAVA AGUANTANT-ME NI SE SAP EL TEMPS. EN AIXÓ EN EL PIXADOR DEL COSTAT, UN TIO AMB UNA TAJÀ IMPORTANT, I AIXÒ QUE LA MENTA ULTIMAMENT NO PORTA ALCOHOL, DEURIA SER QUE LA PORTAVA DE CASA. PRIMER NOTAVA QUE NO SE LA TROBAVA, QUE ALLÍ ESTAVA BUSCA QUE TE BUSCA, VAIG ESTAR A PUNT DE DIR-LI SI VOLIA AJUDA. QUAN PER FI LA LOCALITZA, VEÍA COM ANAVA INCLINANT-SE CAP AL MEU COSTAT.  JO COMENÇAVA A NO SABER ON AMAGAR-ME. FINS QUE UN ALTRE TIO IGUAL DE FLIPAT, UN AMIGUET, VA COMENÇAR EN EL PIXADOR DE L’ALTRE COSTAT A CRIDAR EL FAMÓS ‘DEPORTIVO, DEPORTIVO’ I AQUELL SENSE PENSAR-HO ES VA SUMAR BOTANT AMB TOT L’ENTUSIASME DEL MÓN, AIXÒ SÍ SENSE DEIXAR DE PIXAR…. EM VA DEIXAR PERDUDET DE PIXUM. LA MEUA BANDERA DEL ALCOYANO!! ESTA ÉS UNA ALTRA, AQUELLA LA VAIG HAVER DE TIRAR!!

 

ÉS VERITAT QUE HI HA ALTRES ESPORTS A ALCOI, PERÒ MOLT MENYS IMPORTANTS, SENSE QUASI RELEVÀNCIA. VAL, EM SEMBLA QUE TENIM UN EQUIP A L’OK LLIGA DE HOQUEI, SI, EIXOS QUE VAN EN UN PAL EN LES MANS I EN PATINS. ENCARA QUE PEL QUE M’ARRIBAT, NOMÉS FAN QUE PERDRE ELS POBRES!! NO M’ESTRANYA. EL DIFÍCIL QUE HA DE SER PER PEGAR-LI A UNA BOLA SUPERXICOTETA I CLAVAR-LA EN UNA PORTERIA MÉS XICOTETA ENCARA, ON HI HA UN HOME AMB UNA GRAN ARMADURA I CASC ENGENOLLAT!!, FLIPES!!. CERT QUE UN PILOT DE MOTOCICLISME, CREC QUE VA SER CAMPIÓ MUNDIAL DE 125 CC, UN TAL, CÓM ERA?, NICO TEROL!!, AIXÒ!!, PERÒ TAMPOC ÉS PER A TANT, CERT QUE L’ANY PASSAT QUASI VA ARRIBAR A DEBUTAR EL PRIMER ALCOIÀ A UNA OLIMPIADA, UN GIMNASTA CREC, NÉSTOR ABAD, EM PAREIX RECORDAR, PERÒ TAMPOC ÉS RES DESTACABLE. TENIM UNA PILOTO DE COTXES, LA CARMEN JORDÁ, D’AQUESTA SÍ QUE RECORDE EL NOM!! QUÉ ESTÀ BONA LA ‘CONDENÀ’!!, PERÒ TAMPOC ES QUE SIGA FERNANDO ALONSO. CERT QUE ES JUGA A RUGBY, ESCACS, TIR EN ARC, CICLISME, RECORREGUT DE TIR, PATINATGE, VELA, JUDO, KÀRATE, TRIATLÓ, CALIX, PETANCA, BILLAR, RÍTMICA, BÀSQUET… PERÒ TAMPOC ÉS PER A TANT. L’IMPORTANT: ÚNICA I EXCLUSIVAMENT, EL FUTBOL, ÚNICA I EXCLUSIVAMENT, EL CD ALCOYANO.

 

DEPORTIVO!! DEPORTIVO!!

 

BÉ HI HA UNA ALTRA COSA, SI NO MÉS IMPORTANT QUE EL ALCOYANO, QUE AIXÒ ÉS IMPOSSIBLE, SÍ QUE ESTÀ PROPET D’ELLA… LA MEUA DONA?… NO!! EL MEU FILL?… TAMPOC!! LA SOGRA? QUÉ XISTÓS!!… LA FILÀ!! ELS CORDONEROS!! PERTENEIXC DES DE QUE VAIG NÀIXER A LA CORDÓ, ABANS D’ANAR AL REGISTRE, MON PARE VA ANAR A LA FILÀ A INSCRIURE’M I DE ‘PASO, CANYASO’, ÉS VA FER UN BARRALET!!

 

O DOS!! PERQUE AL ANAR A INSCRIURE’M AL REGISTRE, I AIXÒ NO HO SABEN MOLTS VA I EM POSA FRANCISCO JAVIER!! QUASI ‘CA’ RES! MÉS CASTELLÀ IMPOSSIBLE!! CÓM ANAVA A SER PRIMER TRO D’UNA FILÀ DIENT-ME FRANCISCO JAVIER I GARCÍA DE COGNOM, IMAGINAT? AIXÍ QUE EN QUAN VAIG PODER, EM VAIG CANVIAR EL NOM PER JORDI! AIXÍ SÍ! NO SÉ L’HOME COM VA ESTAR!

 

DE LA FILÀ HE SIGUT, PRIMER TRO, DARRER TRO, CONTADOR, TRESORER, SECRETARI, VOCAL D’ACTES, COP, SARGENT, GLORIERO DEL CARRER I DE L’HOSPITAL, SOCI PROTECTOR I D’HONOR, HE DESFILAT AL COSTAT DELS TIMBALS I DARRERE UNA ESQUADRA, HE FET DE CABO, HE TOCAT LA XIRIMITA, EL TABAL… TOT, TAMBÉ A L’ASSOCIACIÓ HE SIGUT MAJORAL, VICEPRESIDENT, CRONISTA, SECRETARI, PONENT DE CADIRES, VOCAL DE FESTIVITATS I DE XICON GLORIERET I SANT JORDIET… I SÓC EL QUE PORTE ELS CONTES DE LA MEUA FINCA COM PRESIDENT DE LA COMUNITAT, SÓC PRESIDENT DELS AMPES DEL COL·LEGI DEL MEU FILL… –AGOTAT- VAL, SÍ, SÉ QUE LES MALES LLENGUES LI DIUEN EL SÍNDROME DEL PRIMER TRO, DONCS, AMB MOLTA HONRA, EIXE SOC JO!!.

 

VAL, TAMBÉ, ÉS CERT QUE VAIG ESTAR UN TEMPS ALS CIDS, QUI HA DIT CAGAFILAES?, A VEURE QUE LI VEGA LA CARA!!, QUE LI PEGUE UNA ‘ENSALA’ DE CARXOTS!!, ÉS ALLÍ ON ESTAVEN ELS MEUS AMICS, PERÒ PER UN MALENTÉS, UN XICOTET ASSUMPTE DE DINERS, UNS MILS D’EURETS, UN PESIGUET, AMB UN ‘MONTEPIO’ QUE EXTRANYAMENT VA DESAPARÈIXER… I VAIG TORNAR A LA CORDÓ, PER MON PARE CLAR. PERÒ, SOBRE TOT, HE SIGUT MOSSEN TORREGROSA, CAVALLER, EMIR, ESCUADRERO, CABO ESCUADRA, CABO BATIDOR… I NO MES EM FALTA UNA COSA: SER CAPITÀ MORO!! XEEE!! AIXÒ HO PAGUE JO!! JORDI ACABA DESFILANT, MIRANT ALS BALCONS I SENTINT-SE MÚSICA DE FESTES… I TORNA A EIXIR PER CANTAR: DEPORTIVO!! DEPORTIVO!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>